Retur comanda bigotti.ro

Am comandat chestii de imbracat de pe bigotti.ro si cand a sosit pachetul am observat ca marimea nu se potrivea. Asta e, citesc termenii si conditiile de retur si-n 10 zile lucratoare imi vad banii in cont. Nu s-a intamplat asa. Dupa ce completezi formularul de retur trebuie ca cererea sa fie aprobata, apoi daca este aprobata vine un curier de la TNT si-ti ia pachetul. Abia apoi, dupa 10 zile lucratoare e posibil sa-ti vezi banii in cont…asta daca aproba ei. Mi se pare normal sa nu-ti bati joc de marfa lor, dar nu mi se pare normal ce-am patit:

  • Curierul TNT a venit dupa 9 zile sa-mi ia coletul. Asta dupa ce am sunat la bigotti de 2 ori intr-o saptamana.
  • Banii au fost virati astazi. Cererea am depus-o pe 28 aprilie 2018!

Asa ca daca aveti ceva de returnat la bigotti.ro inarmati-va cu rabdare! Au produse bune, asta daca ti se potriveste marimea, dar stau prost la capitolul retur. Bine, daca eu am patit sa astept mult dupa banii mei, asta nu inseamna ca se va mai intampla si altora. Nu sunt ipocrit, dar zic sa luati in considerare.

Ceea ce m-a deranjat cel mai tare a fost atitudinea persoanei care raspunde la singurul numar de telefon listat la ei pe site. Mi s-a servit aceeasi placa “astea sunt politicile site-ului nostru”, n-a incercat acel “customer care” de care cu siguranta au nevoie!

Sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *