Dragos Anastasiu isi face reclama la protv

Ma uit destul de rar la televizor, mai ales pe canalele romanesti. Mai butonez din cand in cand telecomanda si inevitabil ajung la 2 posturi: protv & digi24. In urma cu cateva zile am tot vazut reclama cu Dragos Anastasiu la emisiunea “Sef sub acoperire” si-am zis ca trebuie sa vad. Tin sa precizez ca dl. Dragos a mai avut o interventie la TV, tot la protv, intr-o dimineata…chipurile despre rolul lui in emisiunea Sef sub acoperire. A fost doar pretextul, ca dupa 2 minute a inceput sa vorbeasca despre turism, despre pandemie, despre cum l-a afectat pandemia. De aici am dedus ca el isi face reclama la protv, iar pentru cine nu stie, Dragos Anastasiu este presedintele Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Despre emisiune:

Emisiunea este montata super prost, pe repede inainte iar unele cadre n-au legatura una cu cealalta. Indiferent de “seful” aflat sub acoperire, emisiunea pare o reclama continua pentru un brand/afacere. Cred ca asta si e: o noua metoda de reclama pentru unii, pe seama unor oameni cu problemele reale.

In emisiunea din data de 23.02.2021, au fost 4 oameni “recompensati” de catre sef:

  1. Bucatareasa care nu avea timp pentru ea si o femeie de nota 10 a fost recompensata cu o bicicleta electrica cu cos si o vacanta de 1 saptamana la un alt resort detinut de acelasi “sef”. Ce inseamna asta ? Costuri minime pentru sef si faptul ca omul acesta n-a fost apreciat niciodata. Cum sa nu poti sa pleci in concediu din 1998? Ce angajaor permite asta? Pai unde sunt cele 21 de zile de concediu pe an ?

  2. Chelnerita care era repezita si pe repede inainte a primit mobila pentru casa si un curs de perfectionare in afara tarii. Pai cum sunt toti chelnerii din Romania? Repeziti, pe repede inainte, te servesc in scarba la masa si au salariul minim pe econimie, traind din bacsis.

  3. Barcagiul, omul care stie mai multe despre flora si fauna deltei Dumarii decat “seful”, a primit un motor de 5000 de euro, cu care sa munceasca, tot pentru “sef”, dar pentru el. Cum vine asta?Te rasplatesc pentru faptul ca muncesti pentru mine cu mai multa munca. Plus o saptamana in celalalt “resort” al “sefului”. Omul avand cateva probleme de sanatate si tu ca sef il rasplatesti tot prin munca.

  4. Neamtul a avut cea mai tare reactie, comparand cu romanii nostri. Aici se vede diferenta dintre a fi pasionat de ceea ce faci + scoala germana. Uitati-va la atitudinea lui, cum discuta cu “seful” si cat de relaxat era. A primit 2 cai frumosi! Omul fiind pasionat de cai, a fost super multumit. Dar si aici este un schepsis: Sa-i puna la trasura firmei, sa faca bani cu ei.

Se vede de la o posta ca angajatorului roman nu prea ii pasa de angajati, de sanatatea lor si de problemele lor. N-ai cum sa faci asta pentru 300 de angajati, deci nu faci pentru nimeni absolut nimic, dar cand se iveste ocazia de putina reclama , selectezi cativa si le dai premii tot de la tine din batatura.

Note personale:

Sper ca turismul romanesc sa moara, sa faca bani doar cine merita, cine isi plateste angajatii asa cum trebuie si are grija de ei. Sa traiasca doar serviciile de calitate, facute de angajati multumiti. Sunt putini, dar ei exista.

Sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *