De ce nu mai mananc de la GRABit Pastrami bar

Pentru cine nu stie GRABit Pastrami Bar s-a deschis relativ de curand, nu au o vechime mai mare de 2 ani pe piata. I-am prins prima data in rond la Kogalniceanu si faceau cele mai bune sandwich-uri cu pastrama de vita, o copie fidela a celebrului sandwish McArthur din New York. Toate bune si frumoase, in 2021, felia de paine din sandwich era de aproximativ 2cm iar carne si sosuri erau din belsug. Nu puteai termina un Ruben si asta o spun eu, un om in toata firea la peste 90 de kg. Erau THE BEST!

Ajung in zilele noastre, portille s-au micsorat, felia de paine e aproape transparenta dar gustul a ramas in principiul la fel. Asta depinde si de cine iti face sandwich-ul, cum ti-e norocul. Uneori nu te saturi, alteori nimeresti mai multa varza murata decat carne, au zile si zile. Punctul culminant a venit intr-o zi de duminica, august 2022 cand am facut comanda cu livrare acasa. Toate bune si frumoaase, pana descopar un fir de par in mancare in mijlocul sandwich-ului. Mi s-a intors stomactul pe dos. Era un fir de par de animal, un fir de par alb. Acesta este motivul pentru care n-o sa mai comand/mananc de la GRABit Pastrami.

Tin sa mentionez ca nu detin nici un animal de companie. Provenienta firului de par nu avea cum sa vina de la mine. N-am contactat pe nimeni, nu urmaresc nimic cu aceasta postare, e doar o relatare pentru a deschide ochii turor celor care ma citesc. Da, poate fi un accident, inteleg lucrul acesta, dar asta nu e o scuza. Astfel de chestii nu trebuie sa se intample, mai ales in domeniul HORECA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *