Linea / Closer to the Moon – am fost acolo

Am fost acolo si peisajul este frumos. Igloo-urile pe tip de pandemie au prins si iti creaza impresia de spatiu privat. E bine sa mergi in grup de 4, 6 sau 8, persoane cunoscute tie altfel vei ajunge sa imparti un igloo cu alte persoane pe care nu le cunosti. Mi s-a parut o idee buna sa intru intr-un igloo, crezand ca nu il voi imparti cu altii. Am fost 4 persoane intr-un igloo cu 4 mese dar doar 3 aveau scaune. Pe celelalte 2 persoane nu le cunsteam, dar au plecat relativ repede si am putut sa stam singuri intr-un igloo. Prima impresia a fost: Nu e aer, este aer inchis, precis pot sa colcaie virusii si bacteriile. Doar e pandemie, nu ?

Meniul a fost in format electronic, scanezi un cod QR si ajungi la meniu. Comanda o dai pe whatsapp sau prin sms la un numar de telefon pe care il gasesti in igloo. Este al chelnerului care te conduce la igloo. Musai cu rezervare, nu merge a mergi la noroc/plezneala.

Am comandat:

  • Coaste de porc la gratar
  • Risotto cu dovleac si pui
  • Frigarui de papanas
  • Dorna – Apa plata 0.75 ml.

Cum a fost mancarea?

  1. Coastele au fost ok. Decente. Parca putin uscate dupa parerea mea, prea mult sos dulce si nu prea mai simteam gustul de carne. Au venit cu garnitura de cartofi prajiti si putina salata de varza…cu ceva. Cartofii au fost cu usturoi si patrunjel, usor prea tari pentru cartofi prajiti. Nu mi-a placut servirea lor intr-un recipient din care ii sarise vopseaua. 2 sosuri, unul din ele era prezent si pe coaste, fiind prea dulce dupa gustul meu.
  2. Risotto-ul a fost fost bun per total. Puiul a fost gatit bine, aroma de salvie m-a surprins placut venind in completare cu dovleacul copt. O experienta placuta pentru gust si simturi ce merita incercata macar odata.
  3. Papanasii au fost reinterpretati, venind pe o frigaruie. Interesanta combinatia de dulceata de nectarine iar smantana era aromata cu scortisoara si gutui.

Nota a fost 133 lei iar la final, n-am primit bonul fiscal. Va las pe voi sa trageti concluziile. Nota mea generala este 3.2 pentru toata experienta din 5, maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.