Imperial INN Hotel & Spa – am fost acolo

Am fost 3 zile la Imperial INN Hotel & Spa in Targu Mures pentru relaxare si pentru a mai iesi din Bucuresti. Hotelul este de 4 stele iar conditiile au fost per total acceptabile. Nu stiu daca as mai merge acolo chiar daca m-am simtit bine. N-as mai merge din cauza drumului, e cam lung, si datorita serviciilor. Pentru sejur de 3 nopti pretul a fost 1320 lei cu demi-pensiune pentru 2 persoane. Camera a fost enorma, 48 mp cu pat dublu de 2x2m si o baie generoasa.

Ce mi-a placut:

  1. Mancarea a fost suficienta si gustoasa. Cu asta n-au dat gres, desi chelnerii erau putin depasiti de valul de turisti.
  2. Zona de spa, piscina si saunele.

Ce nu mi-a placut sau ce mi-a displacut

  1. In timpul saptamanii, permiteau accesul la Spa si celor care nu erau cazati in hotel. Nu mi se pare ok, dar avand in vedere cei 1500 mp dedicati zonei de Spa, inteleg ca trebuie sa faca bani ca sa poata mentina apa calda in piscina.
  2. La micul dejun (a fost bufet suedez)  toata lumea punea mana pe aceleasi tacamuri/clesti ca sa-si puna in farfurie. Nu ofereau manusi de unica folosinta. Daca nu era pandemie, nu ma deranja.
  3. Unele lucruri din baie n-au fost ok. Uscatorul de par. Para de la dus. Suportul de prosoape era ruginit si scartaia. Cosul de gunoi mult prea mic. Cada cu jacuzzi era super jegoasa iar jacuzzi-ul era defect.

Regulile cu distantarea sociala nu au existat. Da, unii turisti purtau masca, dar asa cum vad stiri cu “Politia a intrat peste unii la un majorat si au amendat 15 tineri” as vrea sa vad stiri si cu amendarea comerciantilor care nu tin cont de reguli. Cu 30% nu poti face bani cu un hotel si un SPA. Probabil merg pe burta, politia nu-i deranjeaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.